Mai us heu despertat d’un malson pensant que podria haver sigut real? Us agradaria viure la vostra pròpia pel·lícula? Mai heu desitjat posar-vos en la pell d’un autèntic supervivent en un apocalipsi d’éssers foscos o davant qualsevol altre tipus historia que us faria posar els pèls de punta?

Aquest esdeveniment es desenvoluparà de 23:00 a 06:00 del matí del dia 12 de maig de 2018 en el municipi. Convidant al participant a introduir-se en una història que ha d’anar descobrint al llarg de la nit. Diferents reptes segregats per la localitat i amb ajuda, o no, de diversos personatges faran que el participant vaja avançant en la trama intentant sobreviure a les criatures que els poden aguaitar.

PREUS:
  • Fins al dia 11 de març de 2018: 18 €
  • Del dia 12 de març al 6 de maig de 2018: 20 €
  • Del dia 7 de maig al 12 de maig de 2018: 25 €
QUI POT JUGAR?
  • A partir dels 12 Anys d’ara endavant.
  • De 12 a 16 (els 16 anys complits a la data de l’esdeveniment 12/05/2018) autorització de menors i acompanyat d’un adult amb entrada.
  • De 16 a 18 autorització de menors.
PUNTS DE VENDA A TAVERNES BLANQUES:

AMPARO MARCO ESTÉTICA – LA LLAR DE LES COMPOSTURES -FRUTOS SECOS MARÍA JOSÉ -TIKATUR VIAJES – OPTICA AUDIOVISIÓ -PUB ONE WAY –  FOTOS CANO – LA CARNICEIA – LA PAQUETERIA – LA CASITA DE AURORA –  CRISTALERIA JUAN – MUDANZAS WILLY -BOULEVARD LA FRESCA – TASKA REY DON JAIME – CANCANES AMPARO –  PELUQUERIA CAROLINA RICO – HAIRBOO SALON DE BELLEZA – SOLYNEU VIAJES – HORNO EL PILAR – PAPELERIA 9 D’OCTUBRE – ADMINISTRACIÓN DE FINCAS BIENESTAR – TRAPEVAL – FERRETERIA JERO – LLIBRERIA PAPELERIA EL FULL – LA CASETA DE ESTER – CAFETERIA POLIDEPORTIVO.